1. Recept
    4.642855
    Stilstaand beeld van Uien met zoete aardappelvulling met aubergine puree
    18 februari 2019

    Uien met zoete aardappelvulling met aubergine puree

    Sharon maakt gevulde uien. Klinkt bijzonder, is heel lekker. De vulling bestaat uit zoete aardappel en het geheel wordt geserveerd met een puree van aubergine. Niet je alledaagse vegetarische gerecht.

  2. Recept
    4
    Stilstaand beeld van Borrelplank van wilde eend met vijgen
    15 februari 2019

    Borrelplank van wilde eend met vijgen

    Chef-kok Léon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer zijn te gast in Maastricht, bij Jilles Eissen. Hij is een van de bedenkers van een lijn alcoholvrije bieren, die tóch speciaalbieren zijn.

  3. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Alcoholvrij speciaalbier Maastricht
    15 februari 2019

    Alcoholvrij speciaalbier Maastricht

    Chef-kok Léon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer zijn te gast in Maastricht, bij Jilles Eissen. Hij is een van de bedenkers van een lijn alcoholvrije bieren, die tóch speciaalbieren zijn.

  4. Recept
    4.6
    Stilstaand beeld van Pakora's in yoghurt-limoen dip
    14 februari 2019

    Pakora's in yoghurt-limoen dip

    Sharon maakt vegetarische pakora's. Deze groentehapjes zien er zo exotisch uit, dat je misschien denkt dat het moeilijk is maar het tegendeel is waar

  5. Recept
    3.958335
    Stilstaand beeld van Valentijnsdiner voor twee
    12 februari 2019

    Valentijnsdiner voor twee

    Chef-kok Ramon Brugman maakt een driegangen-valentijnsmenu voor twee personen. Tijd is geen excuus, want dit is een 'snelle' maaltijd.

  6. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van kasbananen Wageningen
    11 februari 2019

    kasbananen Wageningen

    Culinair expert Alain Caron is in Wageningen voor een exotisch product: de Nederlandse kasbanaan.

  7. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Dessert met banaan
    11 februari 2019

    Dessert met banaan

    Harold Meijer is fytopatholoog, wat plantenziektekundige betekent. Hij helpt Alain met oogsten én met het opeten van Alains gerecht met deze 'nederbanaan'.

  8. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Bisque Harlingen
    8 februari 2019

    Bisque Harlingen

    Op Vlieland stapt chef-kok Leon Mazairac voor dag en dauw in een avontuur op zee. Samen met Yoram Bemer, ondernemer in 'seafood', gaat hij de zee op.

  9. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Recept
    8 februari 2019

    Recept

    Leon gaat wat moois maken met wat de Noordzee te bieden heeft.

  10. Eten & Drinken
    Ramon Brugman
    7 februari 2019

    Live koken met Ramon

    Iets zelfgemaakts is de snelste weg naar je geliefdes hart! Daarom gaat Ramon iets maken wat je...

Pagina's