Op de verjaardag van de koning mag een gebakje niet ontbreken. Waar zou hij zelf voor gaan? Een tompouce, oranjekoek of chique macaron? Hier de lekkerste oranje baksels op een rij.

Oranje koeken op tafel

Roze koeken, wie lust ze niet? Deze koek krijgt een oranje jasje en een krokante bodem. Klassiek en oergezellig op deze verjaardag van de koning.  

Naar het recept

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache

Chef-kok Rosah maakt een plantaardig koffiebroodje. Gevuld met chocolade ganache en duindoornbes. Je bent echt de beste buur als je dit gaat uitdelen!

Bekijk het recept

Feestelijke oranje macarons

Deze vrolijke lekkernijen komen uit Frankrijk. Lekker exotisch en je hebt ze in alle smaken en kleuren, zelfs oranje! Pas wel op... Met die krokante bite en zachte binnenkant, eet je hiervan meer dan je wilt. 

Naar het recept

Pak die laatste tompouce!

Tuurlijk kan je ze overal halen. Maar zelf maken, daar maak je de buurvrouw echt jaloers mee. Leuk om buiten uit te delen of doe het lekker niet! En verorber ze thuis en petit comité.

Naar het recept

Muffins gevuld met nougat

Culinair schrijver Nadia Zerouali duikt in de zoete wereld van nougat. Ze maakt muffins met daarin een vulling van nougat! Overheerlijk om uit te delen of misschien wel te verkopen op de vrijmarkt!

Bekijk het recept