We zijn weer hele dagen buiten! Hoe lekker is dat! Vuurtje aan, drankje erbij en iets lekkers op de grill! Hierbij delen we een aantal van onze lekkerste BBQ recepten!
Broodje rundvlees met truffel en mayonaise
Onze chef Leon Mazairac grilt een stuk runderlende met de zachte G. Hij rookt het met gagel: een aromatische struik van Brabantse bodem. Het eindresultaat is een elegant én stoer broodje rundvlees met truffel en zelfgemaakte mayonaise.
Chef-kok Ramon Brugman poft zoete aardappelen tussen de kooltjes van de BBQ. Knap staaltje slow cooking! Alle tijd om zelf tapenade erbij te maken van paddenstoelen met citroenmascarpone.
Nadia Zerouali maakt een smaakvolle aardappelsalade met een dressing van mosterd en wilde kruidenthee. Een gemakkelijk en bijzonder recept, dus zeker het proberen waard.
Chef-kok Sharon de Miranda maakt 1 van de populairste salades ter wereld: Caesar salad! Met een eigen marinade, maar met de klassieke ingrediënten als kip, ei en croutons. Een gezond gerecht bij de BBQ!