Chocoladepaasnestjes met mascarpone en paaseitjes of een sneeuwstertaart met zelfgemaakte advocaat! Probeer één van deze recepten voor je paasontbijt, brunch of gezellig voor op tafel om van te snoepen.
Paasnestjes met mascarponecrème en sinaasappel
Chef-kok Ramon Brugman maakt een heerlijke Paaslekkernij: chocolade paasnestjes met mascarponecrème, sinaasappelgelei en snoepeitjes. Eenvoudig, kleurrijk én zo op tafel!
Paasmacarons met eetbaar knapperig kataifi vogelnestje
Voor Pasen maakt chef-kok Rosah van Schendelen deze vrolijke, gele paasmacarons met advocaat en een eetbaar vogelnestje van kataifi. Flinterdun zoet deeg dat je wel kent van baklava!
Lente op je bord met deze frisse, gevulde voorjaarssalade met artisjokken en asperges van onze chef-kok Leon Mazairac. Beeldschoon om te zien door de eetbare bloemen en een smaakexplosie vanwege de verse kruidenvinaigrette. Imponeer je familie met deze topper!
Onze Ramon Brugman maakt een heerlijke taart die perfect is voor Pasen. Deze taart is simpel, maar wordt erg bijzonder door de heerlijk zelfgemaakte advocaat.