De vakantie is weer afgelopen en dat betekent dat je niet elke dag meer de tijd hebt om urenlang in de keuken te staan. We maken het je makkelijk en hebben vijf snelle en lekkere recepten op een rijtje gezet.
Pasta met venkel, tempeh en romige kormasaus
Breng de Indiase en de Italiaanse keuken samen in deze heerlijke en snelle pasta met tempeh van chef-kok Geneal Harreman. Dit gezonde en smaakvolle gerecht staat in een handomdraai op tafel. Ga jij hem proberen?
Wraps met kip, mozzarella, hazelnoten en pittige saus
Deze frisse en licht pittige wraps zijn ideaal als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. De combinatie van kip, mozzarella en hazelnoten maken dit een favoriet van chef-kok Sharon de Miranda.
Heb jij dit recept al voorbij zien komen? Shaksuka is een Midden-Oosterse stoof met tomaat, paprika en ei. Samen met zelfgemaakt flatbread is dit snelle gerecht van chef-kok Ramon Brugman puur gemak en genieten.
Culinair schrijfster Nadia Zerouali maakt een klassieke Turkse salade, kisir. Deze rijke maaltijdsalade met gegrilde aubergine is heerlijk met het warme weer.