Passie voor eten

Inspiratie

Toosten van eigen terroir

Steeds meer landgenoten durven het aan: wijn verbouwen op eigen bodem. En met succes, want de kwaliteit van Nederlandse wijnen doet al lang niet meer onder voor die van Franse, Italiaanse of Chileense collega’s. Bijkomend voordeel: van dichtbij is duurzamer dan van ver.

Geluk in een kommetje

Comfortfood in een kommetje. Het leven wordt niet veel mooier. Noedels, nacho's of een poké bowl. Ga los en geniet.
[Advertentie]

Duurzame drankjes

Ga je fris voor 0.0% of toch een alcoholisch drankje? Wat je ook schenkt, het mooiste aan zo’n glas is de passie van de makers. Zij bewijzen dat duurzame cocktails en siropen van eigen bodem het lekkerste zijn!

Koken zonder verspillen

Vanuit de fruitmand lijken een paar gespikkelde bananen je aan te staren. In de voorraadkast strekken de uien hun beentjes en in de koelkast holt het gehakt naar de THT-datum. Weggooien is gelukkig niet nodig, want voor alles hebben we een lekker recept.

Seizoenstoppers

Let je eigenlijk wel op de groentes die dit seizoen te koop zijn? Dat is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens heel erg lekker! Dit zijn de meest smaakvolle groentes van nu en ook nog eens van eigen bodem. Kijk je mee?

Knusse winterbarbecue

Een sfeervolle winterbarbecue zorgt voor gezellige opwinding in je tuin. Glaasje glühwein, warme deken en heerlijkheden van het open vuur. De barbecue is uitermate geschikt voor dit seizoen.