Passie voor eten

Inspiratie

Brunchen op z’n paasbest

Nu de Paasdagen anders verlopen dan gepland is het wel zo fijn er het beste van te maken. Zet met je gezin een heerlijke brunch op tafel en haal de spelletjes uit de kast om de Paasdagen zo gezellig mogelijk door te komen. Onze experts helpen je op weg met een lekkere versnapering.

5 recepten om te bakken met kinderen

Deze koekjes en zoetigheden zijn prima te maken met loslopend grut. Zelfs voor perfectionisten zoals chef-kok en patissier Ramon Brugman, die zijn kinderen alleen bij grote uitzondering in zijn keuken toelaat.
[Advertentie]

All you need is chocolate

Chocolade paaseieren verstoppen, zoeken én opeten. Het is bijna niet meer weg te denken uit onze traditie. Maar waar komt die traditie vandaan en waarom maakt chocola ons zo gelukkig?

Heerlijke soepen in een handomdraai

Soep kun je het hele jaar door eten, een koud geserveerde soep voor de warmere dagen of juist een stevige variant wanneer het buiten koud is en guur. Heerlijk om nu je veel thuis bent s’ochtends al een pannetje op het fornuis te laten pruttelen.

5x pasta voor hamsteraars

Het advies is duidelijk: ‘stop met hamsteren’! Heb jij toch al pasta ingeslagen? Met deze vijf heerlijke pastarecepten kom jij de Coronaperiode zeker door.