Passie voor eten

Inspiratie

Smullen op Sinterklaasavond

Klassiekers als taaitaai en borstplaat blijven altijd, maar met andere gouwe ouwen worden we steeds creatiever. Wat is jouw favoriete suikerwerk?

Knusse winterbarbecue

Een sfeervolle winterbarbecue zorgt voor gezellige opwinding in je tuin. Glaasje glühwein, warme deken en heerlijkheden van het open vuur. De barbecue is uitermate geschikt voor dit seizoen.

[Advertentie]

Gezellige borrelplankjes

Van een borrelplank met lekkere hapjes vrolijk je altijd op. Oók nu cafés dicht zijn en je zelf aan de slag moet. Daag jezelf uit en ga voor iets meer dan de vertrouwde bitterbal!

Vanuit de zee, zo de oven in

De oven neemt je een hoop werk uit handen en als het op vis aankomt, kan het bijna niet mis gaan. Lekker snel en smaakvol! Verras jezelf en zet in een mum van tijd een restaurantwaardig Noordzeevisje op tafel.

Pompoen in de hoofdrol

Pompoenen mogen niet ontbreken tijdens de herfst. Zin om deze oude cultuurgewassen naar een culinair level te tillen? Duik de keuken in en gebruik je kookkunsten voor deze culinaire gerechten met pompoenen.

Soep om je aan op te warmen

De dagen worden korter en de bladeren verkleuren: de herfst komt eraan. Knus binnen zitten heeft zijn charme, zeker met een lekkere kom soep op koude en regenachtige dagen.