Passie voor eten

Inspiratie

Alle lof voor witlof

Witlof bitter? Al lang niet meer! En te lang doorkoken met een papje ligt al helemaal ver achter ons. Witlof is veelzijdig: bakken, braden, in de oven of door een salade. Geef witlof een warm welkom!

Aanlokkelijke aubergine

Met zijn mooie paarse kleur en ronde vorm lonkt de aubergine tussen de groenten in het supermarktschap. Wat kun je er allemaal mee? De chefs van BinnensteBuiten weten wel raad met de aubergine. Doe met ze mee!
[Advertentie]

Pasta di Mama

Moederdag: commercieel geneuzel of niet, het is een mooi moment om uit te pakken in de keuken. Liefde gaat toch door de maag. Daarom vijf heerlijkheden voor 'di mama', oma, een vriendin of wie het kan gebruiken.

Geluk in een kommetje

Comfortfood in een kommetje. Het leven wordt niet veel mooier. Noedels, nacho's of een poké bowl. Ga los en geniet.

Smelten voor chocolade

Tegen pure chocola kan weinig op. Je hersenen slaan letterlijk op hol. Dat komt door endorfine, suiker en de sensatie in jouw mond. Maar wist je dat je chocola ook prima kan combineren met vruchten of vlees? Wij zetten wat feestelijke alternatieven op een rij.

Aardappel anders!

Puree, gebakken, gekookt of vers gepoft. Dit knolletje kan het allemaal. Oorspronkelijk uit Zuid-Amerika, maar bij ons op tafel niet meer weg te denken. BinnensteBuiten geeft een draai aan de pieper!