Passie voor eten

Inspiratie

Pittige verwennerij

Van deze pittige curry’s krijg je echt een lekkere opkikker. Wees niet bang voor een pepertje meer of minder, want de pit bepaal jij.

Pompoen in de hoofdrol

Pompoenen mogen niet ontbreken tijdens de herfst. Zin om deze oude cultuurgewassen naar een culinair level te tillen? Duik de keuken in en gebruik je kookkunsten voor deze culinaire gerechten met pompoenen.
[Advertentie]

Langzaam sudderen

Wie herfstige regenbuien en windhozen trotseert vindt in een warme vleesstoofschotel de ideale beloning. Makkelijk van tevoren klaar te maken, dus zó uit de oven als je thuiskomt.

Gerechten met een pepertje

Zie jij geen romantiek in tikkende regen tegen het zolderraam? Denk je met weemoed terug aan die mooie zomerdagen? Treur dan niet en haal de hitte in huis met deze vurige verwennerijen.

Soep om je aan op te warmen

De dagen worden korter en de bladeren verkleuren: de herfst komt eraan. Knus binnen zitten heeft zijn charme, zeker met een lekkere kom soep op koude en regenachtige dagen.

Comfortfood voor regenachtig herfstweer

Kaarsjes aan, muziekje op de achtergrond. Het is herfst en dat betekent dat we weer lekker binnen mogen genieten van al het lekkers. Van stoofpotjes tot kaasfondue. Wat is jouw favoriet?