Passie voor eten

Inspiratie

Campingkoken met Ramon

In de 5-delige serie ‘Campingkoken met Ramon’ laat chef-kok Ramon Brugman zien hoe je makkelijke en lekkere gerechten kunt maken op slechts één gaspitje. Ramon staat zelf regelmatig op de camping en hoort dan vaak dat koken op de camping een crime is. Zonde! BinnensteBuiten biedt hulp, exclusief op YouTube! Abonneer op ons kanaal en mis geen enkele video.

Zo rood als een tomaat

Tomaten, je houdt ervan of je houdt er niet van. Toch kom je niet om deze ronde rode vriendjes heen; tomatenpuree, tomantensaus, tomatensoep, tomatenrijst en zo kunnen we nog wel even doorgaan. In de afgelopen tijd kwamen wij heel wat lekkere tomatenrecepten tegen, zelfs voor wie eigenlijk geen liefhebber is.
[Advertentie]

In een halfuurtje op tafel

Na een drukke dag heb je niet altijd zin om uitgebreid te koken. Deze gerechten zet je binnen dertig minuten op tafel, zonder dat ze aan smaak inleveren.

Barbecue anders

De rokerige geur van hete kooltjes en sudderend vlees geeft velen het ultieme zomeravondgevoel. Wil je eens wat anders op de barbecue leggen dan de reguliere worsten, hamburgers en spareribs? Dat is helemaal niet zo moeilijk, bewijzen deze vijf gerechten.

Frisse zomerse salades

Op hete zomerse dagen wil je niets liever dan een snelle, lichte maar voedzame hap. Wij zetten vijf top salades op een rij.