Asperges boven alles

Kan jij niet genoeg krijgen van het witte goud? Onze chefs ook niet! Allemaal zijn ze gek op asperges en toveren ze iets heerlijks op tafel. Het seizoen loopt officieel tot eind juni, dus sla nu nog snel je slag!

It’s a wrap

Deze overheerlijke klassieker moet je een keer gemaakt hebben. De eitjes, de zalm, de asperge. Het is alsof je een schilderijtje opeet.

Maak het recept

Asperges met gerookte zalm

Asperges met een twist

Sharon geeft haar eigen twist aan de heerlijke seizoensgroente. Met kikkererwten, kip en fetakaas proef je asperges zoals je ze nog nooit geproefd hebt.

Maak het recept

Kikkererwtenpuree met kip en groene asperges

Mix met zoet fruit

Als dessert zie je asperge niet vaak, maar Alain kan alles. Hij mixt zoet fruit met verse asperges op een bordje met ambachtelijk boerenijs. 

Maak het recept 

IJs met aardbeien en asperges

Genieten van Friese glorie

Jelmer groeit oer-Hollandse asperges, maar haalt zijn inspiratie uit zijn reizen naar Zuid-Amerika. Het recept van Leon past er precies bij, met gemarineerde zalm, een eitje en asperges met wat geraspte limoen.  

Maak het recept

Friese asperges met zalm

Super frisse salade

Ga voor gezond en fris en maak een salade met witte en groene asperges en een frisse vinaigrette. Maak helemaal de blits en schud er ook nog een spannende cocktail bij naar recept van Lendl.

Maak het recept

Salade van asperges

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!