Wat liggen ze weer te stralen: al die kleurige pompoentjes. Eerst goed van genieten in de vensterbank en dan de oven, salade of soep in!

Pompoencurry met cashewnoten

Sharon maakt een curry van pompoen met cashewnoten. De groene currypasta gaat goed samen met de romige kokosmelk. Een favoriet op de redactie!

Bekijk het recept

Stevige pompoensalade

Sharon trapt de herfst af met een stevige hap: een zoete pompoen salade met een broodje braadworst. Gegarandeerd genieten na een lange wandeling. 

Bekijk het recept
Pompoensalade

Cracker met pit

Versier je crackerdeeg met pitten en zaden en dan 15 minuten in de oven. Zie hier: je hebt knapperige zelfgemaakte crackers met venkel, lijnzaad en pompoenpitten. Daar scoor je punten mee, want zo gebruik je de pompoen van top tot teen. 

Bekijk het recept

Herfst lasagne

Op de Italiaanse toer met een heerlijke lasagne. Een klassieker met gehakt, groenten en tomatensaus. In plaats van gewone lasagnebladen maakt Sharon bladen van pompoen.    

Bekijk het recept

Pompoenrisotto met venkel

Sharon maakt risotto met biologische pompoen, geflankeerd door gegratineerde venkel met kaas. Heerlijk herfstig.

Bekijk het recept