Kaarsjes aan, muziekje op de achtergrond. Het is herfst en dat betekent dat we weer lekker binnen mogen genieten van al het lekkers. Van stoofpotjes tot kaasfondue. Wat is jouw favoriet?

Pompoencurry met cashewnoten

Laat dat comfort food maar aan Sharon over! Ze maakt een vegetarische curry van pompoen met een knapperige bite van cashewnoten. Dit gerecht is niet alleen heel voedzaam en verrassend, maar ook goed in porties te verdelen en in te vriezen. Kom maar door met die herfst!

Bekijk dit recept

Kaasfondue

Kaasliefhebbers opgelet! We mogen weer. Maak je eigen kaasfondue met verschillende broodjes en groentes om te dippen. Af en toe even terug op het vuur zodat de kaas weer lekker vloeibaar is. Niet goed om elke avond te eten, maar af en toe kan best.

Bekijk dit recept

Gestoofd wild

Zeg je herfst, dan zeg je wild. Het meest duurzame stukje vlees en niet duur. Onze Ramon maakt een maaltijd voor maar vijf euro per persoon, super lekker en net even wat anders.

Bekijk dit recept

Mosselen met een tropische twist

De R zit weer in de maand en dat betekent: mosselen! We zijn gek op deze schaaldieren, je kunt ze op zo veel verschillende manieren bereiden. Ramon kiest voor een scheut kokosmelk, veel groente en verschillende soorten kruiden.

Bekijk dit recept

Stamppotje met kastanjechampignons

Er gaat niets boven een heerlijke stevige stamppot. Ben je die boerenkool of andijvie ook zat? Sharon heeft een heerlijke vegetarische variant met kastanjechampignons, radijsjes, spinazie en kokosmelk.

Bekijk dit recept