Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Gevulde appels met rijstepap
Nadia Zerouali

Een herfstdessert met gevulde appels en pruimenjam

Rosah
Rosah van Schendelen

Roze chocoladetruffels met mousserende vruchtenwijn

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Nadia Zerouali

Overheerlijke cake met gekonfijte citroen

Nadia Zerouali

Tiramisu met kardemom

Suikervrije Feestcake
Nadia Zerouali

Chocoladetaart met kokos en fruit

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!

Nadia Zerouali

Cracker met pompoenpitten & lijnzaad

Marmerkoekjes
Nadia Zerouali

Fatiha’s Chebakia (honingkoekjes)

Gevlochten Tahin
Nadia Zerouali

Gevlochten Tahin broodjes met walnoten