Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel
Rosah van Schendelen

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel

Crispy oliebollen, croutons met slagroomijs en advocaat van jenever
Rosah van Schendelen

Kerst dessert met slagroomijs, hangop, advocaat en choco peertjes

Romige gnocchi met kastanje, salie en rozijnen in port
Rosah van Schendelen

Verse gnocchi met kastanjes, beurre noisette en parmezaanse kaas

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met amandelspijs en pompoencrème

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaart koekjes met karamel en cream cheese

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Brownies met pure chocolade en karamel
Rosah van Schendelen

Brownies met chocolade en whiskey karamel

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar