Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Mango ijsjes Jetske
Jetske van den Elsen

Zomerse mango ijsjes

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Ramon Brugman

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Ramon Brugman kookt met Joost Eerdmans
Ramon Brugman

Joost Eerdmans' recept voor Haagse bluf met krokante amandelen

Lekkere Track - Hemelse modder
Ramon Brugman

Hemelse modder met slagroom en krokante amandelen

Leon Mazairac

Geflambeerde warme kersen met ijs of mascarpone