Italiaanse pinsa
Ramon Brugman

Italiaanse pinsa met mortadella, burrata, ricotta en linzensoep

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Ramon maakt simpel gerecht met biologische groenten
Ramon Brugman

Kruidentoast met preipuree en gesmolten kaas

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Ramon Brugman

Zachte koolraap mousseline met gebakken romanesco en hazelnoot

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruidenbodem

Toast met paddestoelenragout en een spiegelei
Ramon Brugman

Paddestoelen ragout met verse kruiden, getoast brood en een spiegel ei