De dagen worden kouder en wat is er dan lekkerder dan opwarmen met een kom dampende soep?! Romig, kruidig, rijk gevuld of juist verrassend fris, welke ga jij maken?
Romige wortelsoep met hartige muffins met feta
Wie bij muffins denkt aan zoetigheid, wordt verrast. Chef-kok Sharon de Miranda maakt de hartige variant, met daarbij een lekkere wortelsoep. Heerlijk voor het weekend. En eet je het met kinderen? Laat dan de Spaanse peper weg!
Pittige Thaise pindasoep met noedels, kip en groenten
Heb je wat pit nodig? Maak dit recept van onze chef-kok Sharon de Miranda. Snel en smaakvol: haar Thaise pindasoep met kippendij, taugé en paksoi. Klinkt heerlijk toch?
Onze chef-kok Ramon Brugman maakt een soepje bomvol groenten: knolselderij, winterpeen, appel, gember én hij bakt er zelfgemaakte broodjes bij met gesmolten kaas. Laat die koude dagen maar komen.
Chef-kok Ramon Brugman maakt een heerlijke romige soep met echte Doesburgse mosterd, aardappel en prei. Daarbij maakt hij een frisse salade van Hollandse garnalen. Simpelweg genieten!
Noedelsoep met een eitje, groenten en paddenstoelen
Een heerlijke grote kom stomende noedelsoep! Met dit recept van kok Jetske van den Elsen maak je de soep met groenten, paddenstoelen en een heel speciaal Japans eitje: ajitsuke tamago! Dat zijn gekookte ramen eitjes bomvol umami smaak die je een dag van tevoren klaarmaakt.
Comfortfood ten top! Onze kok Jetske van den Elsen kookt een heerlijk Italiaanse soep met limabonen. Daarbij maakt ze een frisse citroenmayonaise en oud brood wordt omgetoverd tot lekker knapperige croutons. Eet smakelijk!
Romige artisjoksoep en gevulde Marokkaanse broodjes
Wat dacht je van deze romige artisjoksoep met citroen en zelfgemaakte Marokkaanse broodjes? De broodjes zijn gevuld met feta, chiazaad en gedroogde oregano. Smullen!