Chef-kok Ramon Brugman leeft zich uit in de keuken en tovert de lekkerste baksels op tafel. Wij zetten er zes op een rij. Van versgebakken rondo’s tot tijgersoezen. Voor ieder wat wils.

1. Versgebakken rondo's met hazelnootspijs

Wie kent ze niet? Rondo’s met hazelnootspijs. Het lekkerste zijn ze net warm en vers uit de oven!

Bekijk het recept

2. Koffiesoezen met chocolade ganache

Je maakt deze koffiesoezen met banketbakkersroom, chocolade ganache, slagroom en een geheim ingrediënt... 

Bekijk het recept

3. Franse klassieker: eclairs

Eén van de bekendste gebakjes uit de Franse patisserie: eclairs. Langwerpige soezen met banketbakkersroom en chocolade fondant. 

Bekijk het recept

4. Mokka oublies

Je ziet ze bijna nergens meer: mokka oublies! Je maakt ze met wenerdeeg en heel veel chocolade. 

Bekijk het recept
tijgersoezen.jpg

5. Tijgersoezen met hazelnootslagroom

Een luchtige soes met hazelnootslagroom en zelfgemaakte praliné vulling.  

Bekijk het recept

6. Brownies met karamel, pinda's en chocolade

Maak deze heerlijke brownies met zachte karamel, krokante pinda's en twee kleuren chocolade.  

Bekijk het recept
appel_kruimel_horizonale_foto.jpg

7. Appel kruimel plaatkoeken

Een basis van smeuïge koek, een laagje fruit en een krokante crumble laag. En wat zo gemakkelijk is: je maakt er meteen een heleboel in één keer op zo'n plaat.

Bekijk het recept

Elke week zo'n lekker recept maken?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en de recepten vallen elk weekend zo op jouw deurmat. Want zeg nou eens eerlijk; wat is er lekkerder dan elk weekend een gebakje eten?! 

appel_kruimel_koeken van Ramon Brugman.jpg