
1. Versgebakken rondo's met hazelnootspijs
Wie kent ze niet? Rondo’s met hazelnootspijs. Het lekkerste zijn ze net warm en vers uit de oven!
Bekijk het recept2. Koffiesoezen met chocolade ganache
Je maakt deze koffiesoezen met banketbakkersroom, chocolade ganache, slagroom en een geheim ingrediënt...
Bekijk het recept

3. Franse klassieker: eclairs
Eén van de bekendste gebakjes uit de Franse patisserie: eclairs. Langwerpige soezen met banketbakkersroom en chocolade fondant.
Bekijk het recept4. Mokka oublies
Je ziet ze bijna nergens meer: mokka oublies! Je maakt ze met wenerdeeg en heel veel chocolade.
Bekijk het recept

5. Tijgersoezen met hazelnootslagroom
Een luchtige soes met hazelnootslagroom en zelfgemaakte praliné vulling.
Bekijk het recept6. Brownies met karamel, pinda's en chocolade
Maak deze heerlijke brownies met zachte karamel, krokante pinda's en twee kleuren chocolade.
Bekijk het recept

7. Appel kruimel plaatkoeken
Een basis van smeuïge koek, een laagje fruit en een krokante crumble laag. En wat zo gemakkelijk is: je maakt er meteen een heleboel in één keer op zo'n plaat.
Bekijk het recept