Ga jij dit weekend iets leuks doen voor Vaderdag, het EK kijken of lekker bankhangen? Wat je ook doet, een borrel maakt het nóg leuker! Voor borrelinspiratie hebben we een paar toppers voor je op een rij gezet. Zo wordt het een verrukkelijk weekend!
Borrelbrood met brie, pesto, spek en rode ui
Chef-kok Ramon Brugman maakt toch weer iets lekkers. Een brood bomvol smaken dat ideaal is voor bij de borrel. Een echte showstopper die ook nog eens makkelijk is om te maken.
Onze culinair expert Alain Caron maakt een verfrissend hapje. Vietnamese springrolls met knapperige groenten en een frisse dip. Een perfecte borrelhap voor wanneer je de frituurpan of airfryer even uit wil laten.
Tempura van bloemkool met chipotle saus en een gevulde paddenstoel met notendip
Chef-kok Geneal Harreman maakt deze knapperige bloemkoolhapjes met een smaakvolle saus en een dip! Optimaal genieten van deze combinatie van zoet en zuur.
Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip
Bij een goede borrel hoort een bitter borrelhapje: de befaamde bitterbal. Chef-kok Rosah van Schendelen maakt deze klassieker en bereid er een pittig sausje bij. Maak deze voor je borrellaars en je wordt gekroond tot de borrelkoning(in).
Een krokant borrelhapje met een Oosters tintje: gefrituurde pangsit met een zoetzure gembersaus. Dit is lekker! Het kost even tijd, maar volgens chef-kok Ramon Brugman is dat het helemaal waard. Indruk bij je vrienden en familie maak je sowieso!
Broodje gebakken braadworst met gekarameliseerde ui
Het kan niet anders dan dat het feest wordt in huis als je deze broodjes braadworst serveert. De hartige worst in combinatie met de zoete gekarameliseerde ui is top. Gegarandeerd dat deze als warme broodjes over de toonbank gaan.