Ga jij dit weekend iets leuks doen voor Vaderdag, het EK kijken of lekker bankhangen? Wat je ook doet, een borrel maakt het nóg leuker! Voor borrelinspiratie hebben we een paar toppers voor je op een rij gezet. Zo wordt het een verrukkelijk weekend!

Borrelbrood met brie, pesto, spek en rode ui

Chef-kok Ramon Brugman maakt toch weer iets lekkers. Een brood bomvol smaken dat ideaal is voor bij de borrel. Een echte showstopper die ook nog eens makkelijk is om te maken.

Borrelbrood met brie, pesto, spek en rode ui

Crispy kipnuggets met zoetzure saus

Ramon Brugman maakt nóg een klassieker uit de frituur: kipnuggets. Deze kip in een krokant jasje serveert hij met een zoetzure saus. Lekker en simpel! 

Crispy kipnuggets met zoetzure saus

Elke week zo'n lekker recept maken?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

1e3852e7-dc61-4e0d-9d6f-f39f35a8f86d.jpg
Geschreven door
Noya Geurts Tijhuis
Datum