Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruidenbodem

Ramon Brugman

Mokka-oublies

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Ramon Brugman

Speculaastaartje met chocolade

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep