Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Salade met kaas en bramen
Rosah van Schendelen

Herfstsalade met gegrilde rode biet, ossenhaas, blokjes kaas en uitjes

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Rosah
Rosah van Schendelen

Roze chocoladetruffels met mousserende vruchtenwijn

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

New Orleans Gumbo
Rosah van Schendelen

Gumbo met worst en gamba's

Rosah van Schendelen

In bierbeslag gefrituurde groenten met remoulade dip

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten