Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Alain Caron

Macarons Groningen

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!

Nadia Zerouali

Zelfgebakken wafels met frambozenboter en verse frambozen

Leon Mazairac

Geflambeerde warme kersen met ijs of mascarpone

Nadia Zerouali

Gestoofde rabarber met kokosroom

Sharon de Miranda

Glutenvrije brownie met karamelsaus