Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccoli pesto en gerookte amandelen

Alain Caron

Salade met honingwijn

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Alain Caron

Alain's fruitige cocktail met kersen en Cointreau

Alain Caron

Recept met Nederlandse truffels

Leon Mazairac

Geglaceerde mosselen met eekhoorntjesbrood en een klassieke botersaus