Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche van zeebaars met Bunnikse kiwi

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert

Nadia Zerouali

Gevulde dadel met zoete amandel en shebakia

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Suikervrije Feestcake
Nadia Zerouali

Chocolade taart met kokos en fruit

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!

Leon Mazairac

Cider op de Hoorneboegseheide

Nadia Zerouali

Gevulde druivenbladeren

Leon Mazairac

Open dolmadaki met Khritaraki en garnalen

Leon Mazairac

Geglaceerde Zeeuwse mosselen