Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Alain Caron

Salade met honingwijn

Alain Caron

Alain's fruitige cocktail met kersen en Cointreau

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Leon Mazairac

Geflambeerde warme kersen met ijs of mascarpone

Alain Caron

Frisse salade met kaas en truffel