Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediƫnt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Alain Caron

Macarons Groningen

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Leon Mazairac

Cider op de Hoorneboegseheide