Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
(-)
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
Leon Mazairac
Nadia Zerouali
Ramon Brugman
Sharon de Miranda
Gerecht
Vis
Vlees
(-)
Vegetarisch
Vegan
Menu
Ontbijt
Lunch
Borrelhapje
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Herfst
Winter
Lente
(-)
Zomer
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Frisse watermeloensalade met feta en croutons
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Oerbrood met tomatensalsa en burrata
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Misosoep met pittige peersalade
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Granola met zelfgemaakte aalbessenjam
Zomerse pasta pesto Genovese met zelfgemaakt pistache-ijs
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Vegetarische poké bowl met mais, biet en hazelnoot
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Pilav met spinazie, tomaat, romige ricotta en rucola
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Orzo met broccoli, feta en gegrilde paprika
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Zelf kaassoufflés maken met een frietje speciaal