Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
(-)
30-60 minuten
0-30 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Sharon de Miranda
Gerecht
Vis
Vlees
Vegetarisch
Vegan
Menu
Ontbijt
Lunch
Borrelhapje
Voorgerecht
(-)
Hoofdgerecht
Seizoen
Herfst
Winter
Lente
(-)
Zomer
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gepofte aardappels met gegrilde diamanthaas en salade
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gamba's met jasmijnrijst, kousenband en bakbanaan
Zomerse pasta pesto Genovese met zelfgemaakt pistache-ijs
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Vegetarische poké bowl met mais, biet en hazelnoot
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Pilav met spinazie, tomaat, romige ricotta en rucola
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Orzo met broccoli, feta en gegrilde paprika
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Libanese kipspiesjes met flatbread
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Salade met warm gerookte zalm
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Noedels met gebakken chorizo
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gegrilde dorade en salade met gegrilde groenten
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Plantaardige quiche met cashewnoten
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Romige butter chicken met basmatirijst en doperwtjes
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Zelf kaassoufflés maken met een frietje speciaal
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Geglaceerde mosselen met eekhoorntjesbrood en een klassieke botersaus