Soep
Geneal Harreman

Winterse brocollisoep met pit

Noedelsoep
Jetske van den Elsen

Snelle noedelsoep met paksoi, shiitake en een perfect eitje

Pestopakketjes met soep
Sharon de Miranda

Bladerdeegpakketjes met een wortel-pompoen-gembersoep

Pepernoten - Ramon Brugman
Ramon Brugman

Sinterklaas chocolade koeken met amandel speculaascrème

Appel-bramencrumble
Ramon Brugman

Het lekkerste familierecept voor appel-bramen crumble

Jetske's notenpasta voor op brood | Foto: Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's notenpasta voor op brood

Pasta met groene groenten saus en frisse salade
Geneal Harreman

Pasta met groenten saus, gele courgette, artisjok en een frisse salade

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Kokosmakronen
Ramon Brugman

Kokosmakronen met witte chocolade ganache, mango en passievrucht

Fenegriek kaas
Jetske van den Elsen

Künefe met fenegriek kaas en suikersiroop

Tortilla met krokante tofu en mangosalsa
Jetske van den Elsen

Tortilla met krokante tofu, guacamole en mangosalsa

Worteltaart met roomkaas en kaneel
Sharon de Miranda

Winterse worteltaart en koffie met gember

Kokosrijst met gekarameliseerde ui en ketjap tempeh
Geneal Harreman

Gele kokosrijst, tempeh in zwarte bonensaus en gebakken paddenstoelen

Appel kruimel plaattaart van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Appel kruimel plaatkoeken

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Bulgur
Geneal Harreman

Salade met bulgur, broccoli en halloumi en vijgen uit de oven

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel
Rosah van Schendelen

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel