Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
30-60 minuten
0-30 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
Geneal Harreman
Jetske van den Elsen
Leon Mazairac
Nadia Zerouali
Rosah van Schendelen
Gerecht
Vis
Vlees
(-)
Vegetarisch
Menu
Smaakmaker
Ontbijt
Gebak
Lunch
Tussendoortjes
(-)
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Seizoen
Herfst
(-)
Winter
Lente
Zomer
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
3x lekkere amuses met komkommer
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Arancini met truffelrisotto en abdijkaas
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Tempura van bloemkool met chipotle saus en een gevulde paddenstoel met notendip
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gepofte knoflooksoep, bietensalade en een winterse cocktail
Rijkgevulde royale mezze-tafel
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Veldsalade met Cœur de Neufchâtel
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Groentetaartjes van filodeeg
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Plantaardige shoarma
Soesterknolletjes a la Wellington