Gele boontjes
Jetske van den Elsen

Geroosterde gele bonen met limabonencrème en salsa

Scamorza
Alain Caron

Geroosterde prei met kleurrijke tomaten en geraspte Scamorza

Aubergine
Geneal Harreman

Gekruide aubergine met cherrytomaten, olijven en parmezaanse kaas

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crème
Jetske van den Elsen

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crème

Stoofpeer met kruimeldeeg en appelstukjes
Jetske van den Elsen

Stoofperen in vlierbloesemsiroop met kruimeldeeg

Appelchutney met een salade
Sharon de Miranda

Appelchutney met een kikkererwten salade en komkommer

Rundertartaar met asperges en mayonaise
Ramon Brugman

Rundertartaar met groene asperges en uiencompote

Arepa's met uiencompote en tomatensalade
Geneal Harreman

Arepas met scrambled tofu, ui-mango compote en een frisse salade

Salade met gepocheerd ei
Alain Caron

Gepocheerd ei met salade en roomsaus

Krokante tartelette met noten-tofucrème en kruiden
Jetske van den Elsen

Krokante tartelettes met noten-tofucrème en verse kruiden

Gefrituurde oesterzwammen met remouladesaus
Sharon de Miranda

Gefrituurde oesterzwammen met remouladesaus

Gevulde panbroodjes
Sharon de Miranda

Koekenpan broodjes met een vulling van geitenkaas en pompoen

Coquilles met een frisse ajo blanco
Rosah van Schendelen

Coquilles met romige ajo blanco en frisse blauwe druiven

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus

Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

Broodje bakkeljauw met gebakken banaan
Sharon de Miranda

Broodje bakkeljauw met gebakken banaan

salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette