Met zijn mooie paarse kleur en ronde vorm lonkt de aubergine tussen de groenten in het supermarktschap. Wat kun je er allemaal mee? De chefs van BinnensteBuiten weten wel raad met de aubergine. Doe met ze mee!

Köfte met aubergine en couscous

Köfte, kaneel en couscous: klinkt bijzonder, maar Sharon maakt er iets heerlijks van. Met aubergine erbij wordt het alleen maar lekkerder. Geloof je het niet? Probeer het zelf!

Bekijk het recept

Verse canneloni met aubergine en stoofvlees

Met aubergine op de Italiaanse toer? Ramon doet het zo met een heerlijk recept van verse cannelloni, aubergine en stoofvlees. Toer met hem mee en leef je uit in de keuken.

Bekijk het recept

Gevulde aubergine met bruine bonen en quinoasalade

Gevulde aubergine uit de oven, geserveerd met quinoasalade met tomaatjes, sojabonen en geroosterde cashewnoten. Klinkt toch hemels?

Bekijk het recept

Gebakken maisbrood met pittige auberginestoof en muntdip

De lente komt er weer aan! Wat past daar beter bij dan gebakken maisbrood en een pittige auberginestoof. De muntdip kan natuurlijk niet ontbreken. Geniet ervan!

Bekijk het recept

Auberginecurry met rijstsalade

Op zoek naar een makkelijk, gezond en snel recept? Sharon maakt deze heerlijke auberginecurry met pandanrijst en een salade. Heerlijk met dit lenteweer.

Bekijk het recept

Vegetarische enchiladas met aubergine

Zin in iets vegetarisch? Dat kan met deze heerlijke vegetarische enchiladas met aubergine. Serveer daarbij een frisse salade van witlof en appel. Puur genieten.

Bekijk het recept