Ga jij lekker én uitgebreid eten? Start je kerstdiner sterk met deze originele voorgerechten van onze BinnensteBuiten chefs door de jaren heen. Echte klassiekers of lekker verrassend vega!

2. Carpaccio met salade en limoenmayonaise

Carpaccio is zo'n klassieker! Met dit recept met radijsjes, groene salade, ingelegde ui en limoenmayonaise maak je zeker indruk.

carpaccio

4. Zalm met appel, ricotta en krokante aardappel

Een feestje op je bord en zo lekker fris! Zalm met appel, ricotta en krokante aardappel. Een elegante start van je kerstdiner.

Zalm Ramon

6. Feestelijke bietjes en opgeklopte geitenkaas

Zoete bietjes en roze geitenkaas! Wat een knallende combinatie in kleur en smaak. Ga jij dit maken?

bietjes geitenkaas

Elke week zo'n lekker recept maken?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

1e3852e7-dc61-4e0d-9d6f-f39f35a8f86d.jpg
Geschreven door
Dani Valk
Datum