Mis je de knusse berghutten en de heerlijke après-ski gerechten? Haal de Alpen in huis met deze hartverwarmende recepten. Van een dampende kaasfondue tot onweerstaanbare apfelstrudel. Trek je warme sokken aan, zet je favoriete skihut-muziek op en haal de wintersportbeleving naar je eigen keuken.

Brood gevuld met kaasfondue

Chef-kok Sharon de Miranda maakt iets waar je de echte kaaskop 's nachts voor kunt wakker maken: kaasfondue. Emmentaler, gruyère, taleggio: alle kazen gaan erin. Maar niet zomaar opgediend in een fonduepan, nee, de smeuïge fondue komt het meest tot zijn recht in een uitgehold, robuust brood. Smullen.

kaasfondue

Wiener schnitzel met citroen en peterselie

De ultieme Wiener schnitzel: krokant, lekker én simpel! Het staat binnen 30 minuten op tafel en met een beetje topping ziet het er ook nog hartstikke culinair uit.

Wiener schnitzel - Lekkere Track

Elke week zo'n lekker recept maken?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

1e3852e7-dc61-4e0d-9d6f-f39f35a8f86d.jpg
Geschreven door
Dorenda van Knegsel
Datum