ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Fetalabneh
Nadia Zerouali

Feta labneh met couscous en zelfgemaakt pitabroodje

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Spaghetti Vongole
Leon Mazairac

Spaghetti vongole met tomaatjes uit de oven

Fish and chips
Leon Mazairac

Nederlandse vis & chips

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten