Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!

Leon Mazairac

Geglaceerde Zeeuwse mosselen