Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Lijnzaadcrackers
Ramon Brugman

Lijnzaadcrackers en sandwichspread met een gepocheerd eitje

Breekbrood met geroosterde paprikasoep
Ramon Brugman

Breekbrood met geroosterde paprika

Ramon Brugman

Pasteitjes met pittig rundvlees

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruidenbodem

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep

Leon Mazairac

Pot au feu van boerenkip

Ramon Brugman

Gebraiseerde witlof en gratin van schorseneren

Ramon Brugman

Paté met augurken-relish

Ramon Brugman

Zelfgemaakte bapao van Ramon Brugman

Leon Mazairac

Wang Langoustine