broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt
Sharon de Miranda

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt

Pantosti met peer
Sharon de Miranda

Snelle tosti uit de pan met kaas, tomaat en peer

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Watermeloen salade
Sharon de Miranda

Frisse watermeloen salade en een Virgin Colada

Oerbrood met tomatensalsa en burrata
Sharon de Miranda

Oerbrood met tomatensalsa en burrata

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen
Sharon de Miranda

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen

Misosoep met pittige peersalade
Sharon de Miranda

Misosoep met pittige peersalade

Sharon de Miranda

Picknick met wraps, halloumi en een salade in een weckpotje

Leon Mazairac

Geflambeerde warme kersen met ijs of mascarpone

Sharon de Miranda

Italiaanse groentesoep met spekjes en kikkererwten