Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Leon Mazairac

Cider op de Hoorneboegseheide

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep