Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Onze chef-kok Ramon Brugman maakt zelf ijsthee met sinaasappel en munt
Ramon Brugman

Zelfgemaakte ijsthee met sinaasappel en munt

Ramon Brugman maakt een frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen
Ramon Brugman

Frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Ramon Brugman

Gerookte makreel met bleekselderij en groene appel

Ramon Brugman

Asperges met gerookte zalm

Ramon Brugman

Hollands tartaar

Ramon Brugman

Oosterse zalm-tartaar

Ramon Brugman

Snelle maaltijd: mosselen in een oosters sausje