Japanse curry met krokante kip, broccoli en jasmijnrijst
Sharon de Miranda

Curry met krokante kip, broccoli en jasmijnrijst

Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

Jetske's notenpasta voor op brood | Foto: Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's notenpasta voor op brood

Nasi met chorizo
Sharon de Miranda

Nasi met chorizo, witte kool en shiitake

Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

Appel cupcakes
Jetske van den Elsen

Appel cupcakes met room en knapperige toppings

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Tempeh met zoetzure ui, komkommer en rijst
Jetske van den Elsen

Krokante tempeh met zoetzure rode ui, komkommer en rijst

Plantaardige groene koekjes
Sharon de Miranda

Plantaardige groene koekjes

Chef-kok Sharon maakt een lekker en betaalbaar eenpansgerecht. Rijst met tomaten, gehakt, broccoli, venkel, prei, spinazie en olijven. Lekker en makkelijk!
Sharon de Miranda

Eenpansgerecht met tomatenrijst, gehakt en groenten

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediƫnten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

Mocktail met alcoholvrije rum, kersen en chocolademousse
Sharon de Miranda

Cocktail met alcoholvrije rum, kersen en chocolademousse

Winterse stamppot met zuurkool en spek
Sharon de Miranda

Winterse stamppot met zuurkool en spek

Udon Noedels - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Snelle Udon Noedels met chili crisp, bosui en een eitje

Sticky asperges
Sharon de Miranda

Rijst met sticky spicy groene asperges en frisse koolsalade

Salade met gekruide biltong
Sharon de Miranda

Knapperige paksoisalade met biltong & amandel