Coquilles met een frisse ajo blanco
Rosah van Schendelen

Coquilles met romige ajo blanco en frisse blauwe druiven

Lamskotelet met uitjes, aardappeltjes en haricovert
Alain Caron

Lamskotelet met romige jus en meiknol

Italiaanse klassieker met twist: Ribollita
Jetske van den Elsen

Italiaanse soep met bonen en chili croutons

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Macaroni met oude kaas, jalapeño en krokante cornflakes

pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

Japanse curry met krokante kip, broccoli en jasmijnrijst
Sharon de Miranda

Curry met krokante kip, broccoli en jasmijnrijst

Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

Nasi met chorizo
Sharon de Miranda

Nasi met chorizo, witte kool en shiitake

Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette

Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

Knoflookgamba's
Rosah van Schendelen

Knoflookgamba’s met gembersiroop en stokbrood

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Tempeh met zoetzure ui, komkommer en rijst
Jetske van den Elsen

Krokante tempeh met zoetzure rode ui, komkommer en rijst

Pasta met groene groenten saus en frisse salade
Geneal Harreman

Pasta met groenten saus, gele courgette, artisjok en een frisse salade

Flowersprout
Geneal Harreman

Romige aardappelsoep met gefrituurde flowersprouts