Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediƫnt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Chef-kok Leon maakt een heerlijk gerecht met de Dik Tromerwt
Leon Mazairac

Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Spaghetti Vongole
Leon Mazairac

Spaghetti vongole met tomaatjes uit de oven

Fish and chips
Leon Mazairac

Nederlandse vis & chips

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Leon Mazairac

Geflambeerde warme kersen met ijs of mascarpone

Leon Mazairac

Geglaceerde mosselen met eekhoorntjesbrood en een klassieke botersaus