Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Gevulde appels met rijstepap
Nadia Zerouali

Een herfstdessert met gevulde appels en pruimenjam

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Dessert limoncello Rosah
Rosah van Schendelen

Dessert met limoncello

alain peer
Alain Caron

Gemarineerde peer met brioche en mascarpone

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Frans cakeje met rum, citroen en gember
Alain Caron

Frans cakeje met rum, citroen en gember

desert
Alain Caron

Rabarbercoulis met rood fruit en geitenyoghurt

Rosah van Schendelen

Sorbetijs van aardbeien met crème anglaise

Rosah van Schendelen

Paasmacarons met eetbaar knapperig kataifi vogelnestje

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue