Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Gevulde appels met rijstepap
Nadia Zerouali

Een herfstdessert met gevulde appels en pruimenjam

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Dessert limoncello Rosah
Rosah van Schendelen

Dessert met limoncello

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Rosah van Schendelen

Sorbetijs van aardbeien met crème anglaise

Rosah van Schendelen

Paasmacarons met eetbaar knapperig kataifi vogelnestje

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Nadia Zerouali

Melkcake met kersen

Nadia Zerouali

Overheerlijke cake met gekonfijte citroen

Nadia Zerouali

Pistache-meringuetaart met arabische koffie

Suikervrije Feestcake
Nadia Zerouali

Chocoladetaart met kokos en fruit

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!