Romige gnocchi met kastanje, salie en rozijnen in port
Rosah van Schendelen

Verse gnocchi met kastanjes, beurre noisette en parmezaanse kaas

Chef-kok Geneal maakt een plaattaart met groente
Geneal Harreman

Plaattaart met courgette, cherry tomaatjes, spinazie en een pittige dressing

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met amandelspijs en pompoencrème

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaart koekjes met karamel en cream cheese

Orzo met portobello uit de oven
Geneal Harreman

Orzo bomvol groenten met een gevulde portobello en bechamelsaus uit de oven

Brownies met pure chocolade en karamel
Rosah van Schendelen

Brownies met chocolade en whiskey karamel

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Rosah van Schendelen

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips