Soep
Geneal Harreman

Winterse brocollisoep met pit

Noedelsoep
Jetske van den Elsen

Snelle noedelsoep met paksoi, shiitake en een perfect eitje

Pestopakketjes met soep
Sharon de Miranda

Bladerdeegpakketjes met een wortel-pompoen-gembersoep

Pepernoten - Ramon Brugman
Ramon Brugman

Sinterklaas chocolade koeken met amandel speculaascrème

Appel-bramencrumble
Ramon Brugman

Het lekkerste familierecept voor appel-bramen crumble

Pappardelle met Parmezaanse kaas en pastinaak
Rosah van Schendelen

Pappardelle met parmezaanse kaas en pastinaak

Scamorza
Alain Caron

Geroosterde prei met kleurrijke tomaten en geraspte Scamorza

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crème
Jetske van den Elsen

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crème

Dessert met honingbes
Ramon Brugman

Tartelette met honingbessen en romige mascarpone kwark vulling

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Fenegriek kaas
Jetske van den Elsen

Künefe met fenegriek kaas en suikersiroop

Worteltaart met roomkaas en kaneel
Sharon de Miranda

Winterse worteltaart en koffie met gember

Appel kruimel plaattaart van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Appel kruimel plaatkoeken

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Bulgur
Geneal Harreman

Salade met bulgur, broccoli en halloumi en vijgen uit de oven

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel
Rosah van Schendelen

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel

Sticky bloemkool
Jetske van den Elsen

Sticky bloemkool in gochujang saus met komkommer en bosui