Rosah van Schendelen

Luchtige Moskovische tulband met krenten en rozijnen

Soep
Geneal Harreman

Winterse brocollisoep met pit

Garnalen
Ramon Brugman

Ragout met verse Hollandse garnalen uit Ameland

Soepje
Sharon de Miranda

Romige pastinaak-wortelsoep met venkel

Zalm
Leon Mazairac

Gerookte zalm met een romige pittige aardappelsalade

Roze hummus met gepofte bietjes
Jetske van den Elsen

Hummus met gepofte biet, krokante kikkererwten en gefermenteerde groente

Gele boontjes
Jetske van den Elsen

Geroosterde gele bonen met limabonencrème en salsa

Scamorza
Alain Caron

Geroosterde prei met kleurrijke tomaten en geraspte Scamorza

Aubergine
Geneal Harreman

Gekruide aubergine met cherrytomaten, olijven en parmezaanse kaas

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crème
Jetske van den Elsen

Vijgen taartje met sinaasappel mascarpone-kwark crème

Stoofpeer met kruimeldeeg en appelstukjes
Jetske van den Elsen

Stoofperen in vlierbloesemsiroop met kruimeldeeg

Rundertartaar met asperges en mayonaise
Ramon Brugman

Rundertartaar met groene asperges en uiencompote

Salade met gepocheerd ei
Alain Caron

Gepocheerd ei met salade en roomsaus

Krokante tartelette met noten-tofucrème en kruiden
Jetske van den Elsen

Krokante tartelettes met noten-tofucrème en verse kruiden

Gefrituurde oesterzwammen met remouladesaus
Sharon de Miranda

Gefrituurde oesterzwammen met remouladesaus

Coquilles met een frisse ajo blanco
Rosah van Schendelen

Coquilles met romige ajo blanco en frisse blauwe druiven

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast