Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Ramon maakt gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus
Ramon Brugman

Gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus

Boerenkool snack|Geneal Harreman
Geneal Harreman

Groentesnack van boerenkool met rode uitjes en knoflook

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

bieten groentesnack | Geneal Harreman
Geneal Harreman

Groentesnack van bieten met rozemarijn en tijm

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

pastinaak Geneal
Geneal Harreman

Gezonde pastinaak snack

Trifle met passievrucht en een Pornstar Martini
Sharon de Miranda

Trifle met passievrucht en een Pornstar Martini

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Ramon maakt banketstaven voor de Sint
Ramon Brugman

Speculaasstaven en truffels met roomvulling voor de Sint

Ramon Brugman kookt met Joost Eerdmans
Ramon Brugman

Joost Eerdmans' recept voor Haagse bluf met krokante amandelen

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing

Recept
Alain Caron

Gebakken ananas met bosbessenstroop en pistache

Gevulde appels met rijstepap
Nadia Zerouali

Een herfstdessert met gevulde appels en pruimenjam