Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche met Nederlandse kiwi

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Leon Mazairac

Bisque van Hollandse garnalenkoppen

Alain Caron

Oesters met spinazie en zeewier

Alain Caron

Parmentier met kaviaar.

Leon Mazairac

Open dolmadaki met Khritaraki en garnalen

Leon Mazairac

Mousseline met garnalen en een schaaldierensoep.