Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Alain Caron

Venkelsalade

Ramon Brugman

Gebakken rode mul met citroencompote

Ramon Brugman

Gerookte makreel met bleekselderij en groene appel

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Ramon Brugman

Salade met warm gerookte zalm

Gegrilde dorade met verse groentes
Ramon Brugman

Gegrilde dorade en salade met gegrilde groenten

Ramon Brugman

Preistamppot met gebakken schol en een witlofsalade met appel

Ramon Brugman

Salade niçoise

Ramon Brugman

Snelle maaltijd: mosselen in een oosters sausje