Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Ramon Brugman

Asperges met gerookte zalm

Alain Caron

Macarons Groningen

Alain Caron

Zalm uit de oven met groenten, een eitje en salieboter

Ramon Brugman

Dadar isi: gevuld omelet met gehakt en rijst

Nadia Zerouali

Gevulde dadels met pistache en romige banaan-avocado shake

Ramon Brugman

Hollands tartaar

Ramon Brugman

Oosterse zalm-tartaar