Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Gevulde appels met rijstepap
Nadia Zerouali

Een herfstdessert met gevulde appels en pruimenjam

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Rosah
Rosah van Schendelen

Roze chocoladetruffels met mousserende vruchtenwijn

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Nadia Zerouali

Overheerlijke cake met gekonfijte citroen

Nadia Zerouali

Tiramisu met kardemom

Suikervrije Feestcake
Nadia Zerouali

Chocoladetaart met kokos en fruit

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!